skip to Main Content
Veterinair natuurgeneeskundige voor Abcoude en omstreken:‭+31(0)636004281 ‬

Dietske Dijkman

Dietske Dijkman is de drijvende kracht achter Dierenwerkplaats:  “Ik adem dieren, ik kan met ze lezen en schrijven en voel ze goed aan. Op de boerderij, waar ik nu nog steeds woon en werk, ben ik opgegroeid tussen dieren. Elke dag ging ik bij al onze dieren langs en vroeg ik ze of ik iets voor ze kon doen. Daar heeft waarschijnlijk mijn hooggevoeligheid zich ontwikkeld en lukt het mij bijna altijd om het vertrouwen van een dier te winnen. Zo voel ik aan wat een dier nodig heeft.”

Wat kenmerkt Dietske?

  • Hooggevoeligheid voor dieren.
  • Daadkrachtig en deskundig. Raakt nooit uitgeleerd.
  • Gaat altijd op zoek naar de oplossing voor het individuele dier.
  • Optimisme en idealisme gekoppeld aan een gezond en praktisch verstand.

Waar staat Dierenwerkplaats voor?

Elk dier heeft recht op vroegtijdige hulp om klachten te voorkomen of te verhelpen. Goede zorg voor dier en de natuur draagt bij aan een gezonde wereld. Een veterinair natuurgeneeskundige maakt gebruik van wat de natuur biedt om een dier happy en gezond te houden.

Dit doet Dietske ook:

  • Kinderboerderij op locatie:
    Dieren geven liefde aan mensen en werken helend voor iedereen die er voor open staat. Kinderen kunnen niet jong genoeg leren om respectvol om te gaan met dieren en ervaren hoeveel liefde ze van een dier kunnen ontvangen. Met haar kleine mobiele kinderboerderij bezoekt Dietske zorginstellingen en kinderdagverblijven. (www.kinderboerderijoplocatie.nl)
  • Bijenveldjes
    Bijen zijn van levensbelang. Met het verspreiden van kennis, het promoten en aanleggen van bijenveldjes en de verkoop van bijenzadenmix draagt Dietske samen met haar partner Michel hun steentje bij aan een gezonde aarde.

Locatie Dierenwerkplaats

Vanuit een boerderij aan het mooie riviertje ’t Gein, gelegen tussen Abcoude en Weesp onder de rook van Amsterdam, runt Dietske haar veterinair natuurgeneeskundige praktijk Dierenwerkplaats. Op deze plek woont (en nu ook werkt) zij al haar hele leven. Zij deelt dit aardse paradijs met haar paarden Ijaba, Zassara en Nina, de schapen, geiten, en een kleine toom geweldige Brahma kippen.
En niet te vergeten de honden Zaza en Mickey.

 

Back To Top