6.jpg


Voor educatieve doeleinden verzorgen wij kinderboererijen op locatie. Voor meer informatie kijkt u opWij zijn lid van de Vereniging van Beroepsbeoefenaars van Complementaire en Natuurlijke geneeswijzen voor Dieren

Dietske Dijkman is opgegroeid op een boerderij onder de rook van Amsterdam. Al vanaf jonge leeftijd is zij bezig met het gedrag en de gezondheid van de dieren om haar heen.

Van jongs af aan is zij actief in de paardensport. Om zich verder te ontwikkelen op paardengebied is zij afgereisd naar Duitsland en Ierland om daar te werken met paarden. In Duitsland heeft zij een jaar op een grand prix-stal gewerkt en getraind samen met Iris Herkenroth. Zij leerde hier dat dieren alleen kunnen presteren als zij in balans zijn.

Om zich verder te ontwikkelen om dieren beter te maken is zij gaan studeren in Breda aan het Instituut van de veterinaire natuurgeneeskunde, Silverlinde. Hier leerde zij in 5 jaar tijd naast de natuurgeneeskunde ook een deel basiskennis van de reguliere diergeneeskunde. Daardoor heeft zij een goede basis om in te kunnen schatten of de natuurgeneeskunde ver genoeg kan reiken om een dier in zijn totaliteit te genezen. Voor haar is samenwerken met een dierenarts dan ook een prĂ©. Zij wil het dier zo min mogelijk belasten met reguliere medicijnen en brengt het dier terug in balans waardoor het zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd.

Methodes waar zij gebruik van maakt zijn: homeopathie, bachbloesemtherapie, aromatherapie, fytotherapie, celzouten, voedingsadviezen, massage en TTouch/TTeam. Tijdens haar studie heeft ze een eigen bedrijf opgezet met een mobiele kinderboerderij. Met een aantal boerderijdieren reist ze door het land om kinderen en volwassenen dichter bij dieren te brengen en voorlichting te geven over de omgang en verzorging van en met dieren.

 
 
 


Bijen zorgen voor 80% van alle bestuiving in de wereld. Om ze te helpen leggen wij bijenstroken aan en leveren we hiervoor de bonodigdheden. Lees meer...Copyright © 2021 dierenwerkplaats.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.

Hier kunt u onze algemene voorwaarden downloaden